Levenera

Switch to desktop Register Login

Erotične masaže

Erotična masaža za pare Simfonija
nova nova masaza

Si želite nekako popestriti vajino intimno življenje? Potrebujete kakšno svežo idejo, spremembo ambienta ali samo kakšno urico-dve zasebnosti malo drugače? Bi se želeli zabavati kar v troje s svojim partnerjem? Potem berite dalje.

Tako je, tudi pari imajo pri nas različne možnosti izbire popestritve svojega vsakdana. Pa naj bo to obletnica, rojstni dan partnerja, valentinovo, dan žena, darilni bon pod smrekico, prvi dan dopusta ali pa čisto običajen delovni dan ali vikend.

Pri parih največje povpraševanje dosega ravno erotična masaža Simfonija. Pri tej erotični masaži je z vama ena maserka, ki pa poskrbi seveda za oba v skupnem prostoru in tako dopušča več kombinacij in sproščenosti ter se v popolnosti prilagaja samo vama.

Erotična masaža Simfonija je prikladna za vsako priložnost in za vse tiste, ki želite občutiti kako je imeti poleg vaju še eno žensko, ki se z vama igra, vaju povezuje, sprošča in se vama posveča na tak način, da bosta imela občutek pravcatega trojčka. Za skupno uživanje in razvajanje v prijetnem ambientu imate na izbiro dve časovni opciji, in sicer 45 minutno ter 75 minutno erotično masažo Simfonija. Odvisno od vajine sproščenosti, izkušenj in želja, imate tukaj veliko možnosti in prostora za svoje želje. Velikokrat se moški sprva namesti v udoben fotelj, kjer opazuje, kako se njegova partnerica mehča pod spretnimi dotiki naše maserke in se jima pridruži malo kasneje, lahko maserki tudi on sam priskoči na pomoč in jo tako štiriročno pripravljata na dotike zapeljive body to body masaže. Seveda pa, če se odločita za daljšo časovno opcijo, je potemtakem časa dovolj, da sta oba kvalitetno tudi zmasirana in sproščena, saj je masaža Simfonija prava popestritev, celo avantura. Partnerica tako lahko npr. sodeluje z našo maserko in svojemu partnerju poleg vrhunske erotične masaže podari še čudovito, nepozabno izkušnjo. In če vaša partnerka sanja o dotiku druge ženske, je to pravi in varen način za izpolnitev čudovite fantazije! Ena izmed možnosti je, da se lahko na vajino željo maserka bolj osredotoči na enega masiranca, ki je zvezda masaže in ji/mu tako skupaj z maserko posvetita popolno pozornost, tako da se slednji počuti kot v raju. Lahko se pa pri tovrstnem dejanju izmenjujeta, tako da dobita oba priložnost, da se počutita kot princ in princesa.

Pari lahko pri masaži torej uživate tako v medsebojnem vzburjanju in zadovoljevanju kot tudi drugih želenih aktivnostih v lastnih pozicijah, kjer vaju bo naša izbrana maserka vodila in obema pomagala priti do največjega zadovoljstva in srečnega zaključka. Erotična masaža Simfonija je izjemna izkušnja, ki bi jo moral poznati vsaki par. Pridite in vrnili se boste.


 

Erotična masaža Eros zanj – body to body z eno maserko

2

Je tista najbolj obiskana klasična erotična masaža, ki vsebuje ravno pravo količino švedske ročne masaže in erotičnega body-to-body razvajanja s srečnim koncem. Če iščete malo drugačno darilo za prijatelje ali sodelavce je to prava izbira, saj imate pri erotični masaži Eros veliko časovnih variacij, ki so namenjene tako za pokušino bolj plahim, kot tudi primerne za vsako denarnico. Izbirate lahko med 20 min., 30 min., 45 min. ali 75 minutno Eros erotično masažo.

Pri 20 in 30 minutni body to body masaži Eros torej ni veliko časa za segrevanje celotnega mišičnega tkiva, globinskega gnetenja in razbijanja vozlov, tako da je masaža zgolj površinska, hitra in časovno omejena, zato se maserke pri krajših variantah najbolj posvetijo prav erotičnemu delu masaže in vašem vsesplošnem sproščanju telesa in misli. Je prijetno, sladko in kratko, pravijo naši obiskovalci. Tako je krajša oblika body masaže lahko prava osvežitev med odmorom za malico, pred zahtevnejšim sestankom na delu ali hitra poslastica po napornem dnevu.

Če pa imate le malo več časa, vam priporočamo najmanj 45min., še bolj pa 75 minutni body to body, saj ima tako maserka na razpolago več časa, da se vam posveti in vas razvaja v celoti. Tako ne boste prikrajšani za nič, masaža bo popolna, obdelano je celotno telo, hrbet, vrat, ramenski obroč, križ, zadnjica, roke in dlani, noge in stopala.

Velik bonus daljšega body to body razvajanja je tudi ta, da se lahko glede na količino časa na vašo željo maserka še posebno posveti samo določenemu delu telesa, ki vam morebiti predstavlja težave, hkrati pa ob obilici časa uživate v edinstvenem razvajanju, polzenju oljnatega telesa, erotiki in prebujanju vaše spolne energije. Masaža je tako celostna, globinska, blagodejna, učinkovita, aktivira se vaš krvni obtok, sprosti celotno telo in spanec postane boljši.

Erotična masaža Eros se izvaja na masažni blazini ob soju sveč, naše maserke pa v celoti poskrbijo za vaše telo, sprostitev in užitek. Zmehčane in sproščene mišice, toplo olje, vroče ozračje in pravi dotiki erotičnosti vas čakajo v Le Veneri.Erotična masaža 

erotika 2

Ste radovedno bitje, ki življenje pije iz velikega kozarca skrivnosti in neznank? Si lastno svobodo jemljete kot temelj vašega vsakdana? Se hitro zdolgočasite in potrebujete konstantno premikanje, v telesnem, duševnem ali intelektualnem pogledu?

Erotična masaža je ena od skrivnosti dolgoživosti, dobrega počutja in tudi globlje magnetične telesne sinhronizacije. Gre za tenkočutno izmenjavo življenjske energije, ki krepi človeka in duha. A z masažo je tako kot z glasbo. Lahko ves čas preigravamo samo en ton ali pa se izmojstrimo in igramo simfonijo različnih tonov, ki nas popelje v čudoviti svet blaženosti.

Od vseh petih čutil je najpomembnejši dotik, saj je potreba po dotiku vgrajena v našo fiziologijo. Idealen način sproščanja, spoznavanja telesa in skritih fantazij je ravno erotična masaža. In v kombinaciji z različnimi kvalitetnimi olji je to lahko blagodejni način nežne in pozorne poti do užitka, vaše sprostitve in popolne predanosti. Ob erotični masaži z vsemi svojimi čuti zaznate svoje telo in tako lahko pri vas vzbudimo še popolnoma nepoznane erotične občutke. Pomembna osnova erotične masaže je mirno okolje in usklajeno gibanje dlani in telesa, ki jim na pomoč priskoči še ustrezno masažno olje, prijeten ambient in sproščujoča glasba.

Medtem ko je cilj navadne masaže v sprostitvi mišic, sega erotična masaža preko tega. Ko se spolna energija sprosti, to doprinese k večji umirjenosti, večjemu zadovoljstvu in velikokrat tudi k večji ustvarjalnosti človeka. Gre za pravo razvajanje z vrsto razkošnih občutkov na vseh predelih vašega telesa in obenem avanturistično odkrivanje novih, čutnih načinov za dvigovanje spolnega vzburjenja.

S stimulacijo pravih točk na telesu lahko podarite tako sebi kot tudi vaši partnerki čutne doživljaje, zaradi katerih se vam zmanjšajo posledice stresa, podrli pa boste še morebitne notranje 'zidove'. Erotična masaža vam lahko pomaga tudi tako, da odstranite določene strahove in negotovosti, se naučite sprejemanja ter ustvarite stalen dialog s svojim telesom.

Erotična masaža v Le Veneri s svojim gibanjem, erotičnimi ritmi in zvoki življenja odišavlja vaš čas, ki je tu, sedaj, danes in jutri...Le Venera, kraj, kamor lahko pogosto zaidete... kjer naša avra posrka iz vas tegobe in vam pričara sončen dan.

Enostavno prava erotična masaža z veliko začetnico.


 

Sezonska ICE (power) erotična masaža

1

 

 

 

 

 

 

 

Čedalje višje poletne temperature negativno vplivajo na naše telo in osvežitev je v takšnih dneh več kot dobrodošla, pa naj bo to mrzla pijača, senca, morje ali pa osvežitev pri nas v Le Veneri. Sezonska Ice erotična masaža vam poleg svoje blagodejnosti prinaša tudi pravcato osvežitev telesa, kože, duha in misli. Tako si lahko v vročih poletnih mesecih omislite edinstveno ohladitev, ali pa zgolj samo kot popestritev katerekoli naše druge masaže. Nabor erotičnih masaž je širok in če ste pristaš samo ene, je lahko to odličen dodatek, ki bo vnesel tudi posebno igrivost k erotični masaži.

 

Pri Ice masaži se še vedno kot osnova uporablja kvalitetno masažno olje, vzporedno z izbrano dolžino masaže pa se masirancu vedno prilagajamo glede na njegove potrebe, želje in radovednost.

 

Ice masaža vsekakor blagodejno vpliva pri težavah s sklepi, deluje brez stranskih učinkov na človeški organizem in pospešuje protivnetne procese. Igra z ledom podaja naravno moč zdravljenja v organizmu ter med drugim tudi lajša vašo mišično napetost. Seveda se naše izurjene maserke ne igrajo z ledom na »preobčutljivih« območjih in se posvečajo na splošno igranju z ledom po conah, kjer Vam najbolj ugaja. Zato so vedno vesele tudi vašega namiga, ker vsak človek je edinstveno bitje z edinstvenimi občutki.

 

Kot zanimivost pa so v poletnih mesecih prav moška moda, saj se na preveliki toploti razširijo in odstopijo nižje od telesa, to pa je tudi pokazatelj splošne utrujenosti in pomanjkanja energije. Vročina pa žal slabšalno vpliva na kvaliteto spermijev, na prostato, na sam orgazem in njegovo intenziteto. Mrzel dotik oziroma igranje z ledenimi kockami ter ohlajanje vaših mod pa ima izjemne blagodejne učinke, saj osvežilna in nežna erotična masaža privede do boljšega in močnejšega orgazma, hkrati pa se obnovi tudi vaš nivo energije.

 

Osvežilna pijača, klimatiziran prostor in ledene kocke na vročem telesu, žejnem ohladitve in potešitve. Ice erotična masaža je prava odločitev v poletnih mesecih, prijazno vabljeni v Le Venero!

 

Produkcija Imode

Top Desktop version